Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2020, 13:34

Fudbal se ponovo igra u Južnoj Koreji

Fudbalska sezona u Južnoj Koreji nastavljena je danas pred praznim tribinama posle više od dva meseca odlaganja zbog pandemije koronavirusa.

U uvodnom meču sastaju se branilac titule Đeonbuk i osvajač nacionalnog kupa Suvon.

Utakmica se igra pod striktnim pravilima bezbednosti usled pandemije korona virusa.

Svima koji su ulazili na stadion merena je temperatura, svi su morali da nose zaštitne maske, dok su sredstva za dezinfekciju ruku bila postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svuda po stadionu.

Iako navijačima nije dozvoljeno prisustvo na stadionima, bar u prvih nekoliko kola, veliki broj gledalaca širom sveta je mogao da prati otvaranje K-lige.

K-liga je, naime, potpisala ugovore sa emiterima koji će utakmice prenositi uživo u 36 zemalja i teritorija, uključujući Veliku Britaniju, Nemačku i Australiju.

I Bi-Bi-Si je osigurao jednokratni ugovor za uvodni meč koji prenosi uživo na svom sajtu.

"Fudbal se vratio", uzviknuo je britanski komentator napominjući da je prošlo 59 dana od poslednjeg meča Premijer lige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Fudbal se vratio, a na početku - minimalac! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020

Otvaranje sezone pratilo je "pola" planete...Fudbalska sezona u Južnoj Koreji nastavljena je danas pred praznim tribinama posle više od dva meseca odlaganja zbog pandemije koronavirusa...U uvodnom meču sastali su se branilac titule Đeonbuk i osvajač nacionalnog kupa Suvon, domaćin je slavio sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.