Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 04:35

Frka u Barsi, agent sleteo u SAD, hoće li biti bomba „u pet do 12“?!

Iako je noćas postigao pogodak protiv Real Madrida, Osman Dembele bi uskoro mogao da napusti Barselonu.
Prema poslednjim informacijama iz Katalonije, njegov agent Musa Sisoko je sleteo u SAD, a to je dodatno podgrejalo glasine da će PSŽ sutra akvitirati Dembeleovu klauzulu i ukrasti ga na sniženju.
Kao što je poznato, Dembeleova klauzula iznosi 50 miliona evra i ističe sutra u ponoć, a od 1. avgusta će iznositi 100 miliona.
Da sve bude još gore po Barselonu, u ugovoru stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i to da će Dembele i njegov agent uzeti i 50% od klauzule, što znači da bi Katalonci u tom slučaju zaradili samo 25 miliona evra.
Đerar Romero i Elena Kondis kao vodeći pouzdani izvori iz Katalonije danas su potvrdili da im je iz kluba rečeno da postoji ogromno interesovanje za Dembelea, ali da je Barsa nemoćna ako PSŽ odluči da aktvira klauzulu i dobije igračevo „DA“. 
Sada je sve na Dembeleu, koji je mesecima unazad govorio da je presrećan u klubu, ima na stolu ponudu da potpiše do 2027. godine, ali mu PSŽ nudi više novca.
Vrlo je verovatno da će Sisoko iskoristiti ovu ponudu Parižana da izvuče što jači ugovor, ali teško da će Barsa opet pristati na njegove ucene.
Pred nama je ključnih 24 sata, Barsa čeka odluku Dem

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.