Francuz napušta Detroit – Dalas, Evropa ili nešto treće?

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 09:31

Francuz napušta Detroit – Dalas, Evropa ili nešto treće?

Kako javljaju američki mediji Kilijan Hejs bi mogao uskoro da napusti Detroit Pistonse.

Mark Stajn piše da bi Dalas Maveriksi mogli da dobiju Kilijan Hejsa i Bojana Bogdanovića u zamenu za Džavala Megija i Tima Hardaveja Džuniora.

Takođe se u američkim medijima mogu čuti priče da Hejs neće ostati u Detroitu čak i da trejd ne prođe, kao i da bi ga ista sudbina čekala u Dalasu.

Ako je verovati tim pričama, sve je manje interesovanja za Kilijana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hejsa u NBA ligi što verovatno znači dolazak u Evropu, naravno u slučaju da dobije otkaz i da ga neka druga ekipa ne pokupi.

Hejs je svojevremeno igrao u Ulmu kada je bio na meti i beogradskog Partizana, a potom je 2020. godine otišao u NBA gde ga je odabrao Detroit sa 7. pozicije.

Povrede i loša igra u ofanzivi skupo su koštale Hejsa u dosadašnjoj NBA karijeri, pa su Pistonsi reagovali i sada na njegovoj poziciji imaju iskusnog Monte Morisa i dve mlade nade Džejdena Ajvija i Kejda Kaninghema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.