Francuski novinar napustio konferenciju Zvezde pred PSŽ

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski novinar napustio konferenciju Zvezde pred PSŽ

Nije bio zadovoljan što nije dobio željeni odgovor.

Francuski novinar napustio je konferenciju Crvene zvezde povodom sutrašnjeg meča protiv Pari Sen Žermena u 6. kolu grupe C Lige šampiona.

#VestiUzivo #VestiLive #VestiSport

U toku je konferencija za medije @crvenazvezdafk uoči sutrašnje utakmice u 6. kolu @ChampionsLeague protiv @PSG_inside

Trener Vladan Milojević: pic.twitter.com/4y4yusFwmf— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 10. децембар >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 2018.

On je rešio da se dotakne teme o nameštanju meča Parižana i Beograđana u trećem kolu, kada su “sveci” slavili sa 6:1 u Parizu, a “Lekip” izbacio tekst o kome se nedeljama nakon svega pričalo. Novinar je dobio obrazloženje da se konferencija odnosi isključivo na duel Zvezda i PSŽ-a koji će biti odigran na “Marakani”, pa je zbog toga rešio da napusti konferenciju za novinare.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.