Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska preko Perua do drugog kola u Rusiji

Reprezentacija Francuske plasirala se u drugo kolo Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što su danas u okviru grupe C savladali Peru sa 1:0.

Francuzi su teškim trijumfom protiv Australije već trasirali sebi put ka drugom krugu takmičenja. Australija i Danska su odigrale neriješeno 1:1, pa je  Francuska pobjedom nad Peruancima izbila na prvo mjesto i obezbijedila plasman dalje. Sa druge strane ovaj poraz od Francuske za Peru najvjerovatnije znači i put kući.

A historic >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << goal give #FRA the advantage in Ekaterinburg...#FRAPER pic.twitter.com/XI1If6Ocbd

Teenagers to score at a #WorldCup in the 21st century:

2002: Dmitri Sychev (18)

2006: Lionel Messi (18)

2014: Julian Green (19 )

2014: Divock Origi (19)

2018: Kylian Mbappe (19)

Christened on the world stage. pic.twitter.com/AeSkz01Nhq

Uskoro opširnije....

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.