Francuska: Ugašen požar na nuklearnom reaktoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Ugašen požar na nuklearnom reaktoru

Požar koji je izbio na krovu reaktora nuklearke Buže u centralnoj francuskoj uspešno je ugašen, saopštili su vatrogasni zvaničnici, prenosi francuski EDF

Rojters prenosi saopštenje EDF-a u kome se navodi da nema povređenih ili mrtvih, a bezbednosno telo IRSN je saopštilo na Tviteru da senzori nisu registrovali porast radioaktivnosti.

Požar je počeo posle 13.20 časova po lokalnom vremenu, na nuklearnom reaktoru broj 5, koji se nalazi 35 kilometara od Liona, piše u saopštenju, prenosi Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Okončana drama u Francuskoj! Ugašen požar u nuklearki! FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017

Požar koji je izbio na krovu reaktora nuklearke Buže u centralnoj francuskoj uspešno je ugašen, saopštili su vatrogasni zvaničnici, prenosi francuski EDF. ..Ranije danas na krovu nuklearnog reaktora u regionu Burgej u centralno- istočnoj Francuskoj, izbio je požar, saopštio je danas državni...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.