Florentino je odlučio - Zidan opet trener Reala!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florentino je odlučio - Zidan opet trener Reala!

Španski mediji najavljuju povratak francuskog stručnjaka u "kraljevski klub".

Foto: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno Florentino Perez i Zinedin Zidan

Za mnoge iznenadno, Zinedin Zidan (46) otišao je iz Reala na kraju prošle sezone, posle neverovatnih uspeha i osvajanja tri Lige šampiona.

Francuz je tada napustio "kraljevski klub" i ostavio za sobom ekipu koja očigledno nije znala bez njega i Kristijana Ronalda. To potvrđuje niz problema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a najviše činjenica da Real ove sezone neće osvojiti nijedan trofej.

Sada, manje od deset meseci kasnije, španski novinari javljaju da će upravo "Zizu" sesti na klupu i pokušati da spasi uzdrmanog giganta.

Španski TV program "Hugones", koji je prvi objavio da će Kristijano Ronaldo otići u Juventus, otkrio je da će Santjago Solari do ponedeljka uveče dobiti otkaz i da će Zidan biti predstavljen kao naslednik.

Bord direktora izabrao je Francuza i očekuje se da njegov povratak bude ozvaničen na sednici najvišeg klupskog organa, zakazanoj za 18 časova.

Od odlaska iz Reala, Francuz nije vodio nijedan tim, iako je bio dovođen u vezu sa mnogima, poput Mančester junajteda, Juventusa... Za to vreme, Real je neuspešno trenirao Đulen Lopetegi i dobio je otkaz posle četiri meseca, zaključno sa porazom 5:1 na gostovanju Nou Kampu.

Usledio je dolazak Solarija, koji je takođe presudio sam sebi u utakmicama protiv Barselone, u kojima je doživeo uzastopne poraze.

Iako je nestala šansa da se neki trofej unese u klupske vitrine, Realovoj ekipi je potrebna hitna reakcija da bi bar podsećala na tim koji je godinama dominirao u Ligi šampiona, nosio se sa najvećima i pobeđivao ih.

To je pod Zidanovim vođstvom i te kako uspevao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.