Fjodorov doneo prvu pobedu Srbiji na SP u boksu

Izvor: Beta, 26.Okt.2021, 15:29

Fjodorov doneo prvu pobedu Srbiji na SP u boksu

Reprezentativac Srbije u boksu Pavel Fjodorov plasirao se danas u drugo kolo Svetskog prvenstva u Beogradu pošto je savladao nemačkog takmičara Davida Gevorkijana sa 5:0, u meču poluvelter kategorije (63,5 kilograma).On je tako zabeležio prvu pobedu za Srbiju na SP, koje se održava u Beogradskoj areni.Kasnije danas će u ring ući Almir Memić u srednjoj kategoriji (75 kilograma), a njegov protivnik je Englez Luis Ričardson. Ukoliko zabeleži pobedu sledi mu meč protiv nemačkog boksera Kevina Šumana 30. oktobra.Treći predstavnik Srbije danas će biti Sadam Magomedov, koji će za protivnika u teškoj kategoriji (92 kilograma) imati turskog takmičara Emira Bujukdaga.Četiri pobede donose bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u amaterskom boksu.Svetsko prvenstvo održava se u Beogradu od 25. oktobra do 6. novembra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fjodorov doneo Srbiji prvu pobedu, trijumfovao i Memić

Izvor: RTS, 26.Okt.2021

Srpski boks reprezentativac Pavel Fjodorov zabeležio je prvu pobedu Srbije u uvodnom meču na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce 2021. koje se održava u "Štark areni". Fjodorov je pobedio Nemca Davida Gevorkijana. Almir Memić uspešno započeo takmičenje pobedom nad Levisom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.