Fiorentina: Ne dovodimo Van Bastena umesto Mihajlovića

Izvor: Blic, 26.Mar.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina: Ne dovodimo Van Bastena umesto Mihajlovića

Uprava Fiorentine brzo je reagovala posle tekstova po italijanskim medijima, po kojima bi navodno holandski stručnjak Marko Van Basten trebalo da zameni na klupi Sinišu Mihajlovića.

Zavrzlamu je napravio predsednik upravnog odbora lisabonskog Sportinga Pedro Baltazar koji je tamošnjim medijima rekao da je želeo Van Bastena ali da ga je u međuvremenu kaparisala Fiorentina za narednu sezonu.

Sandro Menćući, član upravnog odbora Fiorentine u odličnim je odnosima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Van Bastenom pa su italijanski listovi imenovali njega kao čoveka koji će uskoro indirektno smeniti Mihajlovića.

"Komentari koje je dao Pedro Baltazar su neosnovani i ne odgovaraju istini", stav je Fiorentine, objavljen na zvaničnom sajtu kluba.

Povezane vesti: Pomirenje Mutua i Mihajlovića, Rumun se vraća u tim Fiorentine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uprava Fiorentine: Ništa od Van Bastena

Izvor: S media, 27.Mar.2011, 12:58

Čelnici Fiorentine demantovali su da će italijanski klub na kraju sezone da preuzme holandski trener Marko van Basten. ..Mihajlović: Brine me Ljajić..Uskoro kraj saradnje Mihajlovića i Avramova..Mihajlović: Fiorentina će u Evropu..Mihajlović: Ljajiću, ostavi igrice i čokoladu, idi na žurke..Holandski...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.