Finalni dan u basketu “3 na 3” opravdao očekivanja

Izvor: RTS, 04.Apr.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalni dan u basketu “3 na 3” opravdao očekivanja

Tokom proteklog vikenda odigrane su finalne utakmice turnira u basketu “3 na 3” Memoriojalnog turnira” Igrajmo za 16”. Posle odličnih igara i dramatičnih rezultatskih obrta dobili smo pobednika drugog po redu turnira u basketu. Pobedili su sport i svi učesnici turnira, a pobednički pehar odnela je rezultatski najbolja ekipa „Rekreativci“.
U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa " Rekreativci",jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od favorita ovogodišnjeg turnira,u potpunosti je pokazala da stremi ka najvišem cilju pobedivši ekipu "Aj njuz".

Druga polufinalna utakmica donela je više neizvesnosti. Prošlogodiši pobednik  Memorijalnog turnira " Popisna komisija" je bila  tokom celog meča u rezultatskom zaostatku.
Neočekivano,ali zasluženo "Cirkus u najavi"  dobija polufinalni meč.Borbenom i timskom igrom do samog kraja  nisu ostvili prostora velikom favoritu da preokrene tok meča u svoju korist. 
Najneizvesnija utakmica turnira odigrana je u borbi za treće mesto. Ne želeći da ovogodišnje učešće prođe nezapaženo, a u nedostatku motivacije, ekipa "Popisna komisija" ulaže poslednji atom snage i, u rezultatski krajnje neizvesnom meču pobeđuje ekipu "Aj njuz".

Finalna utakmica nije donela mnogo iznenađenja. Ekipa" Rekreativci" rutinski je savladala" Cirkus u najavi" koji nisu uspeli da nam prirede još jedno iznenađenje.
Pehari i medalje za sportska dostignuća,kao i nagrada za fer plej, dodeljeni su učesnicima finalnog dana,kojima se ispred porodica nastradalih radnika RTS-a  obratio Miroslav Medić,član organizacionog odbora,kao i Milorad Medić,član organizacionog odbora i član takmičarske komisije.

Stiče se utisak da je ovogodišnji turnir u basketu " 3 na 3" potvrdio kontinuitet i nagovestio da u narednim godinama može doneti puno noviteta.

Moto naše igre biće uvek jasan, a to je druženje, igra i sećanje.
Pridružite nam se i sledeće godine!

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.