Izvor: RTS, 15.Jan.2021, 12:45

Filipovski pred Budućnost: Veliki izazov nas čeka u Podgorici

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski izjavio je da njegov tim očekuje veliki izazov u duelu 15. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.
Crno-beli sutra od 17 sati gostuju u Podgorici, a u prvom ovosezonskom duelu Budućnost je bila bolja posle produžetaka (99:101).

"Radi se o odličnoj ekipi, koja je dobro vođena i selektovana. Imaju jezgro ekipe koje je godinama zajedno. Ivanović i Kobs su kreatori koji mogu da prodiru, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da šutnu. Imaju četvrorke sa šutom, igraju brzo, znaju da povuku kontranapade. Čeka nas veliki izazov i teška utakmica", rekao je Filipovski za kluspku televiziju.
Partizan je peti na tabeli regionalne lige sa skorom 7-7, dok je Budućnost iza njega sa učinkom od devet pobeda i dva poraza, uz tri utakmice manje.
Beogradski tim na susret u Podgorici ide posle ubedljive pobede protiv Trenta na startu Top 16 faze Evrokupa.
"Mi treba dobro da se regenerišemo posle Trenta i moramo da odigramo odbranu na visokom nivou. Odbrana mora da bude konstantna, jer šut nekad možeš da pogodiš, a nekada ne. Treba da odigramo timski u napadu, da se tražimo, da lopta ide, da hrabro uzmimao otvorene šuteve", zaključio je Filipovski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILIPOVSKI PRED DERBI KOLA: ‘Veliki izazov, odbrana je ključ!’

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2021

Filipovski samouveren pred derbi kola! Košarkaši Partizana će u subotu sa početkom od 17 časova gostovati ekipi podgoričke Budućnosti, u derbiju 15. kola ABA lige. Prvi ovosezonski susret ova dva rivala pripao je ekipi iz Crne Gore, nakon produžetaka. Pred sam susret oglasio se i trener Sašo...

Nastavak na HotSport.rs...

Ivanović za Mozzart Sport: Novi plej doneo impuls Partizanu, Zvezda sa Dejom prednjači u ABA ligi, Mornar najopasniji

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 10:58

Jedan od najboljih igrača Budućnosti i cele lige, Nikola Ivanović, govorio je za naš sajt o meču protiv Partizana, ali i o ostalim aktuelnim dešavanjima u košarci na našim prostorima..Vreme je za novi derbi u ABA ligi, Budućnost čeka Partizan (18h). Biće ovo provera realnosti Parnog valjka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.