Filipovski: Čast je što nas gleda Željko Obradović

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 00:30

Filipovski: Čast je što nas gleda Željko Obradović

Sašp Filipovski je ocenio da je manjak energije bio problem protiv Huventuda.

Partizan je u Evrokupu stigao i do četvrte pobede pošto su slomili Huventud sa 78:75 u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Imali su manje od 48 sati da se spreme za susret jer su u utorak igrali protiv Uniksa jedan izuzetno naporan meč.

"Teška utakmica, jer je manjak energije bio problem. Ali, moji pomoćnici u stručnom štabu, fizioterapeuti i doktor, pomogli su igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da povrate snagu. Čestitam igračima koji nisu imali vremena ni da se taktički pripreme. Odradili smo dobar posao na Basasu. Dangubić ga je dobro čuvao. Iznenadio nas je Doson. Ali, drago mi je da smo izašli kao pobednici iz teškog meča", sumirao je Filipovski.

Partizan je sa tribina gledao Želimir Obradović, a to je posebno imponovalo Saši Filipovskom.

"Ne treba trošiti reči ko je Željko. Veličina. Srećan sam što sam imao šansu da se takmičim s njim u Turskoj, a čast je što nas prati i što igramo pred njim", dodao je Filipovski.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.