Filip Filipović: Nije sve u kvalitetu, nego i u sreći, dobrom danu…

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Maj.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Filipović: Nije sve u kvalitetu, nego i u sreći, dobrom danu…

Vreme do početka takmičenja kojim će biti krunisana klupska vaterpolo sezona se više ne meri danima, već satima.
(FOTO: D. Žarković)
U četvrtak od 18 časova u prvom četvrtfinalu fajnal siksa u Barseloni igraju Partizan i Pro Reko, dva, uz Mladost, najuspešnija kluba u istoriji Lige šampiona (Evrolige, Kupa šampiona). >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Pobednika u duelu dva sedmostruka prvaka Evrope u polufinalu dočekuje debitant – Radnički. Kragujevački tim sa visokim ambicijama, ali i velikom dozom opreza je juče otišao u Barselonu.
Trener Radničkog Uroš Stevanović ističe da je u završnoj fazi priprema urađeno sve što je planirano, ali ne ocenjuje da li je njegov tim popravio formu u odnosu na finale plej-ofa sa Crvenom zvezdom:
Tek u polufinalu u Barseloni ćemo videti koliko smo napredovali. Bez pravih, zvaničnih mečeva ne može da se vidi prava slika forme. Jer, od poslednjeg duela sa Zvezdom smo imali samo sparinge sa reprezentacijom i odigrali revijalnu utakmicu sa Partizanom, što svakako ne može da bude dovoljno da steknemo pravi uvid u formu.
Kapiten Šumadinaca Filip Filipović se vraća na finale plej-ofa:
Iza sebe imamo više nego kvalitetan period. Iako smo izgubili, odigrali smo tri jake utakmice sa Crvenom zvezdom, pokazali da posedujemo kvalitet. Imam utisak da smo popravili formu i u Barselonu idemo u dobrom raspoloženju. Za koliko će to biti dovoljno videćemo. Ne zavisi sve samo od forme, kvaliteta, već i od toga ko bude imao svoj dan, više sportske sreće – poručio je Filipović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan protiv Pro Reka

Izvor: Politika, 28.Maj.2014

Danas, u četvrtfinalu Lige šampiona za vaterpoliste u Barseloni (18 č, RTS), „crno-beli” i Đenovljani otvaraju turnir. – Radnički čeka protivnika u polufinalu..U prvoj utakmici na finalnom turniru Lige šampiona u Barseloni danas se sastaju Partizan i Pro Reko (18 č, RTS). Uz zagrebačku...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.