Filijala Budućnosti se plasirala u ABA ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 19:19

Filijala Budućnosti se plasirala u ABA ligu

U velikom finalu ABA 2 lige Podgoričani bolji od Sparsa.

Košarkaši Studentskog centra igraće sledeće sezone u prvom rangu ABA lige.

Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala, na Old Trafordu je bilo 6:2, pa je večerašnji (21.00) revanš u Rimu samo prilika da vidimo još jedan meč s dosta golova. Kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Mančester Junajted.

Filijala podgoričke Budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izgubila drugi meč finala od Sparsa rezultatom 72:71.

Tim iz Sarajeva jese pobedio u drugoj utakmici, ali sa manjom razlikom nego što je Studentski centar dobio prvi susret. Studenti su iz prve poneli 10 poena prednosti, a u drugoj utakmici tim iz BiH je pružio jači otpor i u završnici uneo dramu. Nije uspeo do velikog iznenađenja. Zbog bolje razlike Studentski centar ide u ABA ligu.

Najefikasniji kod pobednika u ovom meču bili su Megi sa 16 i Alen i Tejić sa po 13 poena. Amar Gegić je ubacio 19 za Sparse, a 16 je dodao Kamenjaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.