Fijon Maje osvojio zlato u biatlonu

Izvor: Beta, 08.Feb.2022, 12:42

Fijon Maje osvojio zlato u biatlonu

Francuski biatlonac Kanten Fijon Maje osvojio je danas zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u individualnoj trci na 20 kilometara.On je do pobede došao vremenom 48:47,4 minuta, i sa ukupno dva promašaja na gadjanju.Fijon Maje je u Pekingu već osvojio srebrnu medalju u mešovitoj štafeti, a ovo je Francuskoj prva zlatna medalja na takmičenju.Srebro je pripalo Belorusu Antonu Smolskom, koji je takmičenje završio bez promašaja, ali uz zaostatak od 14,8 sekundi.Pobednik sa prethodnih Igara u Pjongčangu, Norvežanin Johanes Tines Bo, došao je do bronze sa dva promašaja i zaostatkom za pobednikom od 31,1 sekund.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fijon Maje osvojio zlato u biatlonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2022

Francuski biatlonac Kanten Fijon Maje osvojio je danas zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u individualnoj trci na 20 kilometara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SPREMA SE VELIKI SKANDAL U PEKINGU Odložena dodela medalja: Rusi osvojili zlato, SAD srebro, Japan bronzu - biće diskvalifikacija?

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022, 08:56

Ceremonija dodele medalja za ekipno takmičenje u umetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu odložena je zbog "pravnog problema" koji bi mogao da utiče na osvajače medalja, saopštio je Međunarodni olimpijski komitet (MOK).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.