Figo: Igrao sam sa boljima od Mesija i Ronalda

Izvor: RTS, 19.Jan.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Figo: Igrao sam sa boljima od Mesija i Ronalda

Luis Figo kaže da su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi najbolji igrači na svetu. U tome se slaže sa apsolutno svakim na planeti. Međutim, nekadašnji fudbaler Real Madrida i Barselone smatra da je u njegovoj eri bilo boljih igrača njego što su njih dvojica.
"Kristijano i Mesi su igrači koji prave razliku više od bilo koga. Imao sam, ipak, zadovoljstvo da igram sa i protiv odličnih igrača, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << boljih od njih dvojice", rekao je Figo španskim medijima.

Prema njegovoj oceni, Real Madrid i Barselona u španskoj Primeri imaju rezultatski monopol.
Figo je dodao i da da su Real i Barselona uz Bajern i Čelsi favoriti za osvajanje Lige šampiona ove sezone.
Ovaj 42-godišnji Portugalac je tokom bogate karijere osvojio mnogo klupskih i individualnih trofeja.
On je pored Reala i Barselone igrao još za Sporting iz Lisabona u kojem je ponikao, kao i Inter u kojem je završio karijeru. Za reprezentaciju Portugala nastupio je 127 puta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Figo o Ronaldu i Mesiju: Igrao sam protiv boljih igrača

Izvor: Sportal.rs, 19.Jan.2015

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Barselone Luis Figo rekao je da je u njegovoj eri bilo boljih igrača od Kristijana Ronalda i Lionela Mesija...- Kristijano i Mesi su igrači koji prave razliku više od bilo koga. Imao sam, ipak, zadovoljstvo da igram sa i protiv odličnih igrača, verovatno boljih...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.