Fetel najbrži na prvom treningu pred VN Nemačke

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel najbrži na prvom treningu pred VN Nemačke

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel bio je najbrži na današnjem prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Nemačke.

Fetel je najbrži krug izvezao za 1:14,013.

Drugo vreme imao je njegov klupski kolega Šarl Lekler koji je bio sporiji za 0,255 sekundi, dok je treći bio aktuelni šampion Lios Hamilton sa 0,302 sekundi zaostatka.

Drugi trening na programu je kasnije danas, a treći sutra za kada su zakazane i kvalifikacije.

Trka za Veliki nagradu Nemačke na stazi Hokenhajm vozi se u nedelju od 15.10.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lekler najbrži na drugom treningu na Hokenhajmu

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019

Vozač Ferarija Šarl Lekler bio je najbrži na današnjem drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Nemačke...Lekler je ostvario vreme od 1:13,449 minuta i bio je brži od timskog kolege Sebastijana Fetela za 0,124 sekunde. Treći je bio vodeći u generalnom plasmanu vozač Mercedesa Luis...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.