Fetel: Nedostajaće mi F1, bilo mi je zadovoljstvo

Izvor: Beta, 20.Nov.2022, 19:09

Fetel: Nedostajaće mi F1, bilo mi je zadovoljstvo

Četvorostruki svetski prvak Sebastijan Fetel rekao je danas da će mu nedostajati Formula 1, nakon što je trkom u Abu Dabiju završio karijeru."Ima važnijih stvari od vožnje u krug. Ali to volimo. Hvala vam na podršci. Naravno da će mi nedostajati. Bilo mi je zadovoljstvo", rekao je vozač Aston Martina, preneo je nemački Skaj.Trkom u Abu Dabiju završena je sezona, a pobedu je upisao dvostruki uzastopni prvak Maks Verstapen iz Red Bula, dok je Fetel osvojio jedan bod (10. mesto).Fetel je dodao da se oseća "prazno", nakon slabijih rezultata u poslednje dve sezone."Poslednje dve godine su možda bile razočaravajuće sa sportske strane, ali bile su važne za moj život", istakao je 35-godišnji vozač.Fetel je prvu pobedu u karijeri ostvario 2008. godine po kiši u Monci, a tada je vozio za Toro Roso.Od 2009. godine bio je član Red Bula, a sa austrijskim timom u periodu od 2010. do 2013. osvaja četiri vezane titule.Nemački vozač je 2015. godine prešao u Ferari, za koji je vozio pet godina. Od prošle godine bio je član Aston Martina.Ukupno je zabeležio 53 pobede i 122 plasmana na podijum.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fetel u Abu Dabiju završio karijeru: Bilo mi je zadovoljstvo

Izvor: RTS, 20.Nov.2022

Nemac Sebastijan Fetel kaže da će mu nedostajata Formula 1, pošto je u Abu Dabiju odvezao poslednju trku u karijeri. . Sebastijan Fetel, koji je vozio za ekipu Aston Martin, osvojio je danas 10. mestu u Abu Dabiju, što je bila njegova poslednja trka u karijeri..."Ima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.