Fetel: Mart je, znate…

Izvor: N1 televizija, 26.Mar.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel: Mart je, znate…

Pobednik Velike nagrada Australije, kojom je startovao ovogodišnji šampionat Formule 1, Sebastijan Fetel rekao je da je njegov tim ostvario neverovatan rezultat.

Vozač Ferarija je trijumfovao na stazi „Albert park“ zahvaljujući sjajnoj strategiji italijanskog tima, po kojoj je duže ostao na stazi od Luisa Hamiltona u Mercedesu i pretekao ga posle zamene pneumatika. Nemački automobilista se od tada nije osvrtao i upisao je 43. pobedu u karijeri, prvu od Velike nagrade Singapura >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 2015. godine.

I dalje je dug put pred nama, ali smo sada na sedmom nebu. Nisam bio zadovoljan kako sam startovao, malo sam se zaneo, ali sam želeo da pritisnem Luisa i pokažem mu da želimo da se borimo. Imao sam sreće što su Luisa usporili vozači ispred njega. U ovim bolidima možete da idete do kraja. Pneumatici se troše, ali sve vreme možete da napadate“, rekao je Fetel.

Fetel je, međutim, istakao da svi u timu moraju da ostanu čvrsto na zemlji uprkos sjajnom rezultatu.

Mart je, znate. Sada je važno to što smo imali odličnu trku i što nam je pao veliki teret s leđa. Uradili smo svoj posao, bili smo fokusirani na sebe i tako smo i stvorili sjajan osećaj. Ovo je neverovatan uspeh za tim, ali se ne zaustavljamo, ovo je samo početak. Imamo sjajan duh i to je važno“, naglasio je Fetel.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se Velikom nagradom Kine u Šangaju 9. aprila.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.