Ferstapen se promenio posle osvajanja titule

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 19:03

"Ferstapen se promenio posle osvajanja titule"

Šef Red Bula Kristijan Horner kaže da je prvak sveta u Formuli 1 Maks Ferstapen sazreo.

On ističe da je pobeda u poslednjoj trci prošle sezone u Abu Dabiju, koja je donela šampionsku titulu Holanđaninu, bila veoma značajna.

"Maks je prošle godine uradio đavolski dobar posao. Nosio se sa neverovatnim pritiskom. Nekoliko trka je vozio na spektakularan način i stigao do titule šampiona u poslednjoj u Abu Dabiju. To mu je mnogo pomoglo u ovoj sezoni", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Horner i dodao:

"Promenio se nabolje Maks. Vidite kako vozi sa mnogo više iskustva. Sazreo je u svakom pogledu i to mu je omogućilo da pobeđuje, iako samo nijanse presuđuju u borbi sa Ferarijem."

Ferstapen je i ovu sezonu dobro krenuo, pobedivši u šest od devet trka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.