Ferguson mi rekao: Poćetino najbolji menadžer PL

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson mi rekao: Poćetino najbolji menadžer PL

Legendarni trener Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson veruje da je trenutno najbolji menadžer u Premijer ligi Maurisio Poćetino, tvrdi član Parlamenta.

Argentinac je jedan od trenera za koje se spekuliše da bi mogli da zamene Luj van Gala na klupi Junajteda.

Poćetino je od 2014. meandžer Totenhema, koji je trenutno drugoplasirani u Premijer ligi, pet bodova iza Lester Sitija.

"Otkriću vam jednu tajnu. Pre oko šest nedelja sam večerao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Fergusonom, a on mi je rekao da misli da Totenhem ima najboljeg menadžera u Premijer ligi", rekao je član engleskog parlamenta Dejvid Lemi, predstavnik londonske četvrti Totenhem.

Ferguson je jedan od direktora Junajteda, i svakako možda i najveći autiritet na Old Trafordu, pa bi ove njegove reči mogle dodatno da utiču na Van Gala koji je već pod ogromnim pritiskom javnosti zbog slabih igara "Crvenih đavola".

Osim Poćetina, najviše se spekuliše o Žozeu Murinju kao narednom menadžeru Junajteda.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.