Ferguson: Vlijams je mogao da ubije Van Persija! (VIDEO)

Izvor: Press, 23.Dec.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Vlijams je mogao da ubije Van Persija! (VIDEO)

Van Persi je deset minuta pre kraja utakmice bio u duelu sa Dajerom u kaznenom prostoru, a pošto je Holanđanin pao na zemlju, u glavu ga je loptom napucao kapiten Svonsija Vilijams. Pobesneli Van Persi je posle ovoga momentalno skočio na noge i pokušao da se obračuna sa Vilijamsom, ali na sreću, umešali su se ostali igrači pa se sve završilo bez težih posledica. Posle gužve sudija je obojici aktera, Vilijamsu i Van Persiju, pokazao po žuti karton.
- Vilijams bi trebalo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << suspendovan na duži period. Njegov potez je najopasniji koji sam video poslednjih godina na fudbalskim terenima. Vilijams je namerno šutnuo loptu posle zvižduka sudije. Mogao je da ubije Van Persija! To je sramotan čin i trebalo bi da bude oštro kažnjen - rekao je Ferguson posle meča.
Utakmica je završena nerešenim rezultatom (1:1), pa je aktuelni šampion Mančester siti jučerašnjom pobedom smanjio prednost Junajteda na četiri boda.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.