Fergi ćuti, ali je dva puta upozorio na Pogbu!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergi ćuti, ali je dva puta upozorio na Pogbu!

Ser Aleks je isključen iz donošenja svih odluka, on je praktično samo ikona bez uticaja u klubu, ali izgleda da Junajted nije ozbiljno shvatio njegova upozorenja...

Ser Aleks Ferguson se ne oglašava oko situacije sa Polom Pogbom, na kraju krajeva, njegov uticaj u klubu je mininiziran, a svako određivanje bi značilo na neki način mešanje u posao Žozea Murinja.

Ali, istina je da je Ser Aleks dva puta upozorio klub na francuskog igrača i pogotovo na njegovog menadžera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kada je Pogba napustio kao slobodan igrač "Old Traford" i preselio se u Juventus, Ser Aleks je rekao da je doneo odluku mnogo pre nego što je saopštio i da je izdao poverenje kluba.



"Nije problem što je otišao, već što nas je zavaravao, iako se dogovorio sa Juventusom, iz tog razloga srećan sam što je daleko od mene, ali i od Junajteda",
rekao je Škot.

On je pričao i o Rajoli u svojoj autobiografiji.



"Postoje dva agenta koja ne volim, i Mino Rajola je jedan od njih",
ne krije Fergi.

Zbog toga je bio šokiran kada se Murinjo okrenuo Rajoli i njegovim igračima kojih je u jednom trenutku u klubu bilo četvorica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.