Ferari: Kako je Red Bul napravio ovako dobar bolid?

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Okt.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari: Kako je Red Bul napravio ovako dobar bolid?

Šef Ferarija Stefano Domenikali rekao je za sajt tog tima da ne zna kako je Red Bul uspeo da napravi dominantan bolid koji godinama vlada Formulom jedan:
(FOTO: infullgear.com)
Svi se trude da to otkriju, ali besmisleno je optuživati bez dokaza. FIA može da proveri kontrolnu jedinicu, a ako ne nađe ništa, onda je očigledno da u Red Bulu rade dobar posao.
Vozač Red Bula Sebastijan Fetel trostruki je uzastopni šampion Formule jedan, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je ekipa u konkurenciji konstruktora takođe tri puta uzastopno trijumfovala.
Fetelu je potrebno da osvoji peto mesto na trci u Indiji predstojećeg vikenda kako bi obezbedio titulu i u ovoj sezoni Formule jedan.
Vozač Ferarija Fernando Alonso izjavio je posle trke za Veliku nagradu Mađarske da mu je jedini cilj da zadrži drugo mesto, gde trenutno ima 30 bodova više od Kimija Raikonena iz Lotusa.
Alonso je u prethodne četiri godine dva puta bio blizu titule, a to je delimično bilo zbog njega. Na nesreću, nismo bili u stanju da mo damo automobil koji odgovara njegovom talentu – rekao je Domenikali.
On je, ipak, kazao da je Alonso preterao u svojim kritikama ekipe posle VN Mađarske, posle čega je javno ukoren od predsednika Ferarija Luke Di Montecemola.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ferari ne zna kako je Red Bul napravio dominantan bolid

Izvor: NaDlanu.com, 23.Okt.2013

Šef Ferarija Stefano Domenkali rekao je danas da ne zna kako je Red Bul uspeo da napravi dominantan bolid koji godinama vlada Formulom jedan... "Svi se trude da to otkriju, ali besmisleno je optuživati bez dokaza. FIA može da proveri kontrolnu jedinicu, a ako ne nađe ništa, onda je očigledno da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.