Ferara: Ronaldo će postići maksimalno 26 golova

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferara: Ronaldo će postići maksimalno 26 golova

Legendarni italijanski defanzivac Ćiro Ferara smatra da Kristijano Ronaldo neće postići 30 golova u Seriji A.

- Drugačije je u Italiji. Mislim da će postići maksimalno 25-26 golova, ali svakako manje nego što je u postizao u Španiji. Iz mog gledišta neće dati više od 30 golova, ne kažem samo zbog odbrambenih igrača ovde, već zbog stila fudbala - rekao je Ferara za "Korijere di Torino".

Ferara je deset godina igrao za Napoli, dok je od 1994. do 2005. nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dres Juventusa.

- Taktički se bolje igra i manji timovi su ovde organizovaniji. Naravno, ne možete kritikovati Ronalda zbog toga, on je fenomen i sjajan profesionalac - smatra Ferara.

Najbolji fudbaler sveta još uvek nije postigao gol na zvaničnom meču za Juventus. Do sada je odigra dve utakmice za klub iz Torina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.