Fenomenalni Jović nedovoljan Himkiju u Valensiji

Izvor: B92, 21.Nov.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomenalni Jović nedovoljan Himkiju u Valensiji

Košarkaši Valensije pobedili su pred domaćom publikom Valensiju 89:84.

Srpski košarkaš Stefan Jović odigrao je sjajnu utakmicu, međutim to nije bilo dovoljno klub iz Podmoskovlja da izbegne poraz.

Jović je na terenu proveo 32 minuta i ostvario je učinak od 19 poena (7/11), pet skokova, 11 asistencija i tri ukradene lopte (indeks 33).

Na drugoj strani odličan meč odigrao je i Vanja Marinković. Bek Valensije je za dvadeset minuta postigao 13 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz tri pogođene trojke.

Valensija je u poslednjoj četvrtini uspela da slomi otpor Himkija, pre svega zahvaljujući sjajnom Kinu Kolomu i Bojanu Dubljeviću.

Kolom je ostvario dabl-dabl, 12 poena i 11 asistencija, Dubljević je imao 18 poena i sedam skokova, dok je dabl-dabl ostvario i Tobi (15p i 10sk).

Valensija je ostvarila četvrtu pobedu, dok je Himki pretrpeo četvrti poraz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.