Fenjeraš Premijer lige našao novog menadžera

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenjeraš Premijer lige našao novog menadžera

Portugalac Marko Silva preuzima klupu Hala od Majka Filana

Poslednjeplasirana ekipa ovosezonskog izdanja Premijer lige, Hal našla je zamenu za pre neki dan otpuštenog trenera Majka Filana. Na klupu Tigrova iz Jorkšira stiže Portugalac Marko Silva, javljaju britanski mediji.

Nekadašnji trener Estorila, Sportinga i Olimpijakos, koji je sve do 2011. bio fudbaler Estorila, postaće već treći menadžer od kako je Hal prošlog maja izborio plasman u najviši >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rang engelskog fudbala. Nakon što je Stiv Brus doveo klub do Premijeršipa, juna 2016. je dao ostavku, a nakon njega na klupu je seo Filan.

Silva (39) ima kratku, ali zaista zanimljivu karijeru trenera. Voljeni Estoril je vratio u Primeiru 2012. zašta je proglašen za trenera godine, ali je odmah potom otišao za šefa struke u Sportingu kojeg je napustio pošto je osvojio Kup Portugala. Nakon toga preselio se u Pirej, a sa Olimpijakosom je prošle sezone uzeo titulu, da bi otišao iz Grčke ovog leta zbog "ličnih razloga".

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Silva na klupi Hala do kraja sezone

Izvor: RTS, 05.Jan.2017

. Portugalac Marko Silva imenovan je za menadžera Hal sitija i vodiće ekipu do kraja sezone, saopštio je poslednjeplasirani tim Premijer lige.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.