Fener želi Srbe: Živković i Fejsa stižu u paketu?

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener želi Srbe: Živković i Fejsa stižu u "paketu"?

Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul i pređe u redove Fenerbahčea, prenosi portugalska "A Bola".

Fenerbahče želi da dovede Aleksandra Kolarova, ali se neće zaustaviti samo na kapitenu srpske reprezentacije.

Plan čelnika turskog kluba je da dovedu i dvojicu igrača Benfike - Ljubomira Fejsu i Andriju Živkovića.

Portugalski list "A Bola" prenosi da žele Živkovića da dovedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jednogodišnju pozajmicu, a Fejsu da plate oko tri miliona evra.

Živković nije u prvom planu u lisabonskom velikanu i tu činjenicu namerava da iskoristi Fenerbahče, koji već duže vreme hoće Fejsu.

Pregovori oko Kolarova su već odavno počeli, ali je pitanje da li će biti i postignt dogovor, jer Roma još uvek "zateže" oko tog transfera.

Sa pomenutom trojkom Fenerbahče želi da napravi malu koloniju Srba u Istanbulu, sličnoj onoj iz košarkaške sekcije gde su trener Željko Obradović i igrač Nikola Kalinić, a do skoro je član tog kluba bio i Marko Gudurić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.