Fener otpustio Džekirija – centar traži novi klub

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 22:28

Fener otpustio Džekirija – centar traži novi klub

Posle jedne sezone saradnje Fenerbahče i Tonje Džekiri (213) zvanično su se razišli, objavio je istanbulski klub u petak.

Džekiri je u prethodnoj sezoni bio "bekap" opcija Dimitirsa Itudisa na poziciji "petice", nije se previše naigrao, ali je donosio ekipi sigurnost u reketu.

Znaimljivo, dva rekorda karijere, kada su skokovi u pitanju zabeležio je protiv Zvezde dok je igrao za Asvel - 13 ofanzivnih u (Beogradu 2019) i 19 ukupno na meču iste sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sa Fenerbahčeom je imao ugovor 1+1, međutim turski klub nije iskoristio opciju produžetka saradnje pa će Džekiri u potragu za novim uhlebljenjem.

U karijeri je, pre Fenerbahčea, igrao za Uniks, Baskoniju, Asvel, Gaciantep, Ostende i Bandirmu.

U svakom klubu za koji je igrao zadržao se samo jednu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.