Fener hoće da kupi Lazara, Klop ni da čuje

Izvor: B92, 04.Feb.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener hoće da kupi Lazara, Klop ni da čuje

Menadžer Liverpula Jirgen Klop vratiće na kraju sezone Lazara Markovića sa pozajmice iz Fenerbahčea, prenose turski mediji.

Kako prenosi dnevni list Sabah, Fener je spreman da ponudi preko deset miliona funti za transfer reprezentativca Srbije, zadovoljan njegovim igrama, ali čelnici 'Redsa' i nemački menadžer ne žele da čuju za tu opciju.

Dalje se navodi da čelnici tima sa Enfilda detaljno prate svaki Markovićev meč i nemaju nameru da ga se odreknu za stalno. Bivši igrač Benfike i Partizana, koji je na Ostrvo stigao pre dve sezone za 20 miliona funti, odigrao je ove sezone 18 mečeva za 'žuto-plave' i postigao dva gola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ozbiljno računaju na Markeca - Liverpul odbio 20 miliona!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2016

Lazar Marković polako ulazi u očekivanu formu u turskom šampionatu gde igra za Fenerbahče, a Liverpul je nakon tih sjajnih igara dobio i prvu ponudu...Prema pisanjima engleskih medija, Liverpul je dobio prvu ponudu za Lazara Markovića otkako je srpski fudbaler otišao na kaljenje u Fener. Naravno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.