Felipe Luis kažnjen za brutalan start nad Mesijem!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felipe Luis kažnjen za brutalan start nad Mesijem!

Fudbaler Atletiko Madrida biće na 'hlađenju' u narednom periodu.

Na derbiju 22. kola Primere, Simeoneovi 'puleni' su bili veoma nervozni, i Atletiko je meč završio sa 2 igrača manje, koji su zbog 'krvničkih' startova, poslati van terena.

Levi bek 'Jorgandžija' je isključen u finišu prvog poluvremena, kada je nakon neopreznog strarta nad Leom Mesijem, dobio direktan crveni karton.

Zbog ovog nesportskog poteza, Brazilac će provesti tri meča van >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena.

U taboru madridskog kluba nisu sa oduševljenjem prihvatili ovu odluku kaznene komisije, navodeći da su u prošlosti, za slične prekršaje, fudbaleri dobijali po jednu utakmicu suspenzije.

Madriđani dodaju da, Felipe Luis nikada ranije nije pravio grube prekršaje, kao i da je strart proistekao iz tendencije da se osvoji lopta, a ne da se povredi protivnik. Dodaju i da, Brazila, nije uspeo da izbegne kontakt sa Mesijem, nakon što je ušao u start.

Atletiko se nalazi na drugoj poziciji na tabeli Primere, sa 3 boda manje od Barse, uz utakmicu više.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.