Feldin ispratio Enisa iz Zvezde porukom na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feldin ispratio Enisa iz Zvezde porukom na Instagramu

Burni dani u taboru crveno-belih.

Izgubljena titula u ABA ligi uslovila je korenite promene u Crvenoj zvezdi uoči početka Superlige Srbije. Crveno-beli su otpustili Dilana Enisa, na izlaznim vratima je i Milko Bjelica, dok su iz FMP-a u Zvezdu stigli Filip Čović i Aleksa Radanov.

Najveće iznenađenje za širu javnost je sigurno otkaz Enisu, koji je zimus došao iz Mega Leksa, a napustio je Mali Kalemegdan posle samo četiri meseca provedena u novom timu. Enisov odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadio je i Džejmsa Feldina, jednog od najiskusnijih igrača crveno-belih.

Reprezentativac Dominikanske Republike oglasio se na Instagramu povodom Zvezdinog otkaza Enisu.

- Srećno mom malom bratu. Poslovni deo ove igre je lud!!! - napisao je Feldin uz postavljenu fotografiju sada već bivšeg pleja Crvene zvezde.

OVDE pogledajte gde će Enis nastaviti karijeru.

Crveno-bele očekuje početak Superlige, a prvi meč zakazan je za sredu, kada u dvorani „Aleksandar Nikolić“ gostuje Mladost iz Zemuna.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.