Federer najavio kraj?!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer najavio kraj?!

Uskoro bismo mogli da vidimo i kraj jednog od najboljih svih vremena, ako ne i najboljeg.

Rodžer Federer uveliko razmišlja o kraju karijere.

Iako ima 37 godina, i dalje je jedan od najboljih na svetu što je dokazao na Vimbldonu kada je sa Novakom igrao nezaboravno finale, ali je odlučio da će to najverovatnije biti njegov poslednji turnir u karijeri.

"Doneo sam odluku da definitivno igram >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do Vimbldona 2020, ali još nisam i da li ću da učestvujem u Tokiju, na narednim Olimpijskim igrama, kao i turnirima posle toga.

Pričao sam sa suprugom Mirkom, razgovarao i sa mojim timom, pa ćemo videti. U narednih nekoliko nedelja sve će biti poznato",
rekao je Rodžer Federer.





"Obično se trećeg ili četvrtog dana decembra vratim treninzima, tada krenem sa pripremama za novu sezonu. Ali, sada ću to da uradim nešto kasnije. Nije mi mnogo važno da budem 100% spreman za (novo reprezentativno, ali i takmičenje za ATP bodove) ATP kup, već da budem pravi na Australijan openu", rekao je Federer.
Pogledaj vesti o: Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ODJEKNULO JE KAO BOMBA: Federer najavio KRAJ karijere! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 08:12

Sve će biti poznato u narednih par nedelja...Švajcarac Rodžer Federer rekao je da će igrati do Vimbldona, ali da će u narednih nekoliko nedelja odlučiti da li će posle tog Grend slema završiti karijeru. Federer je rekorder sa 20 Grend slem titula, a poslednji takav trofej osvojio je prošle godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.