Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 16:57

Federer: Ne treniram, ne vidim svrhu

“Ko zna kada ćemo opet zaigrati”, kaže Rodžer

Dok je Novak Đoković ponovo na terenu, počeo je sa treninzima, a skovao je i planove za balkansku turneju sa Dominikom Timom i Grigorom Dimitrovim, za to vreme Rodžer Federer – odmara.

Švajcarski as ni ne pomišlja da uzme reket u ruke, jer je siguran da će još mnogo vode proteći Dunavom dok teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponovo ne ukrste rekete na najvećim turnirima današnjice.

Pričao je Federer sa Gugom Kuertenom, nekadašnjim brazilskim asom i priznao mu kakvi su mu trenutni životni planovi.

Da budem iskren, ne treniran, jer ne vidim svrhu za to u ovom momentu. Fizički se dobro osećam, ali smatram da će proći još mnogo vremena dok takmičenja ponovo ne počnu. Za mene je sada najbitnije da se dobro odmorim, tenis mi ne nedostaje toliko, ali znam da kada dođe vreme da za povratak da ću biti super motivisan”, rekao je Federer.

Ne krije Švajcarac da mu ova pauza od tenisa prija.

Od operacije koju sam imao 2016. godine, nisam proveo kod kuće pet vezanih nedelja. Porodica se sjajno provodi, srećni smo što smo zdravi, kako mi tako i naši prijatelji. Ponekad nerviramo jedni druge što smo toliko vremena kod kuće, ali sve je to normalno”.

Priznaje Federer, najmanje mu se sviđa opcija da se mečevi održavaju pred praznim tribinama u bliskoj budućnosti.

Ne mogu da zamislim da se takmičim pred praznim tribinama. Nadam se da se to nikada neće desiti. To što treniramo tamo gde nema publike je jedna stvar, mečevi bez gledalaca je nešto potpuno drugačije. Znam da postoji ta mogućnost, ali smatram da bi bilo bolje da još malo sačekamo dok se situacija skroz ne popravi, pa makar da trećina stadiona bude puna. Meni bi bilo jako teško da igram pred praznim tribinama”, priznao je Rodžer Federer.

Za sada nema ni naznaka kada bi teniska sezona mogla da se nastavi.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FEDERER ŠOKIRAO: Ne vidim svrhu da se OVO dogodi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020

Švajcarac surovo iskren...Najbolji svetski teniser Novak Đoković uveliko se priprema u Marbelji za nastavak sezone. Sa druge strane, veliki rival srpskog asa Rodžer Federer još ni ne pomišlja da izađe na teren...U razgovoru sa bivšim brazilskim teniserom Gustavom Kuertenom, Švajcarac je priznao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.