Farkaš i Jačanski pobednici plivačkog maratona

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farkaš i Jačanski pobednici plivačkog maratona

Tamaš Farkaš, član Maratona iz Bačke Topole i Jelena Jačanski, članica Vojvodine iz Novog Sada, pobednici su trećeg plivačkog maratona.

Maraton je u nedelju održan na Adi Međici.

Učestvovalo je više od 120 plivača, a organizovali su ga Udruženje Ljubitelji Save i Dunava Ada Međica i Savez za daljinsko, maratonsko i masters plivanje Srbije, predvođeni idejnim tvorcem i osnivačem Sašom Vasićem.

Rekreativci su plivali nizvodno 1,5 kilometar, a profesionalci 2,5 kilometra, ceo krug oko Ade Međice. Obe trke boduju se, kako u SRB Open Watter Cup tako i u GŠ Global Swim Series.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPEKTAKL NA ADI MEĐICI: Farkaš i Jačanski pobednici plivačkog maratona

Izvor: Kurir, 12.Avg.2018

Tamaš Farkaš, član Maratona iz Bačke Topole i Jelena Jačanski, članica Vojvodine iz Novog Sada, pobednici su trećeg plivačkog maratona, koji je danas održan na Adi Međici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.