Fantazi PL - Jeste li spremni da ispoštujete Kuna?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Jeste li spremni da ispoštujete Kuna?

Nova runda, derbi prvoplasiranih, ali će dosta investicija biti u Siti i Liverpul. Donosim vam 18 predloga, pa izaberite.

Počelo je ozbiljno, nisam se proslavio baš prve nedelje igre za novac, ali verujem da će biti bolje.

Novo kolo nudi razne vrste turnira, sve možete da vidite ovde na sajtu fantasynova.rs, a nadam se da će vam neki moji saveti pomoći da napravite tim.

Malo ćemo da promenimo koncept, daću vam tri golmana, pet štopera, pet vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pet napadača, dakle kompletan tim sa rezervama, pa izaberite.

GOLMANI

Eureljo Gomeš (7.60) - Razlog je jasan, kvalitet Votfordove odbrane, plus rival, koji zaista teško nalazi put do mreže. Od dolaska Remija Garda, tim iz Birmingema je uzeo bod protiv Sitija i loše se proveo protiv Evertona (nemojte reći da vam nisam rekao šta će se desiti, prošle nedelje). Zbog toga je iskusni Brazilac dobar izbor, mogao bi da sačuva mrežu.

Petr Čeh (8.20) - Ovo je skuplja varijanta, ali mislim da će Norič teško ugroziti Arsenal. Posle poraza od VBA, nije baš za očekivati da će odbrana "Gunera" opet biti tako ranjiva, a i "Kanarinci" teško daju golove protiv jačih ekipa.

Džek Batland (7.60) - Golman Stouka je u velikoj formi kao i tim, u poslednjih šest utakmica, pet puta je sačuvao mrežu. "Grnčari" gostuju u Sanderlendu, meni to liči na utakmica koja bi mogla da završi bez golova, Sanderlend će teško probiti tim koji u gostima prima manje od gola po meču.

ODBRANA:

Havi Moreno (8.60) - Ovo je skuplja kupovina, ali Španac igra odlično od kada je stigao Klop. Statistika pokazuje koliko je napredovao na obe strane terena, jedan je od igrača sa najviše ofanzivnih akcija. Liverpul je u formi, igra protiv Svonsija kod kuće, nema razloga da sumnjamo u preporođenog Španca.

Aron Kresvel (8.00) - Ovde krećem od bazične pretpostavke da će Vest Hem protiv opasnih "Begija" zatvoriti prvo prilaze svom golu, ali i da je Kresvel igrač koji ima najviše izleta na svoju polovinu od svih defanzivaca "Čekićara".

Skot Dan (8.60) je takođe skuplja opcija, ali Palas nema pravo na kiks protiv "Svraka", tačnije bolji su tim i želeće iskupljenje za poraz od Sanderlenda. Zbog toga, ali i slabosti gostiju, Dan bi mogao da bude dobra, mada skuplja kupovina.

Šejmus Koleman (8.40) je razbio prošle nedelje u lakoj pobedi "Karamela". Njegov tim gostuje Burnmautu čija odbrana je očajna, sigurno da će odlični bek Evertona imati dosta prostora da pokaže klasu protiv novajlije u ligi.

Aleksandar Kolarov (9.60) bi mogao da vam bude stub ekipe, ako ulažete u poslednju liniju, možda čak i kapiten. Pelegrini ga je odmorio protiv Juventusa, za Siti je meč protiv "Sejntsa" biti ili ne biti, pa u ovoj situaciji svakako treba očekivati da Kolarov više vremena provede na protivničkoj nego na svojoj polovini.

VEZNI RED:

Janik Bolasi (8.20) - Ovo je jedna od najboljih kupovina, mogao bi da donese dosta poena, ako Kristal Palas prema mom očekivanju zaigra kako može protiv Njukasla. Niko mane gostiju ne zna bolje od menadžera "Orlova" Pardjua, pa relativno jeftini Bolasi koji je dao dva gola u prvenstvu i radi dobar posao i u defanzivi može da bude rudnik poena.

Manuel Lanzini (8.20) je još jedna pametna kupovina, on bi trebalo da iskoči u prvi plan s obzirom da je Paje povređen. Francuz neće igrati ni za vikend, kako stoje stvari, Lanzini je dao četiri gola, u proseku donosi pet poena po meču, pa ga obavezno uzmite u razmatranje.

Adam Lalana (8.00) - Ako ćete da štedite, engleski reprezentativac je rešenje. Ušao je u igru protiv Bordoa, ali bi u duelu sa Svonsijem mogao da počne utakmicu. Nije toliko skup, a verovatno će imati dosta loptu u nogama i prostor, jer će pažnja biti na Kutinju.

Almen Abdi (7.80) - Odličan igrač koji vredno skuplja bodove. Ovaj Švajcarac je imao najviše ulazaka u kazneni prostor od svih vezista Votforda, dao je gol i najviše puta uklizao u ekipi. Protiv Vile, imaće prostora da pokaže kvalitet, čini se da je dobra kupovina.

Rahim Sterling (9.80) - I njega je Pelegrini čuvao u Torinu, prosečno donosi oko 7 bodova, a protiv pomalo sporih štopera Sautemptona bi njegova hitrina mogla da dođe od izražaja, pogotovo što će početi i Aguero, pa bi to moglo da mu otvori prostor.

NAPAD:

Kun Aguero (13.40) - Mislim da ne treba posebno da objašnjavam, biće i kapiten, svakako da je gladan golova. A kada je tako, treba ga "ispoštovati".

Romelu Lukaku (11.40) - Nema puno razmišljanja ni ovde, momak je u strašnoj formi, odbrana Burnmauta je je zajedno sa Sanderlendom najgora u ligi, pa Belgijanca prosto morate da uzmete.

Odion Igalo (8.80) - Zna se, ako Votford da gol, daće ga Nigerijac. Najbolji strelac tima je ove sezone dao 7 golova, ima 2 asistencije, njegova realizacija je strašna, svega 16 puta je šutirao u okvir gola. I ovo je odlična kupovina.

Marko Arnautović (8.40) je takođe igrač na koga se možete osloniti, iako je njegov karakter takav da je u pitanju tempirana bomba. Ali, donosi oko 5.20 poena po meču, Stouk je u formi, a Srbin iz Austrije dao tri gola i obožava da bude strelac kada je najpotrebnije, tačnije njegovi golovi su prelomni. Ima i dve asistencije.

Antoni Marsijal (9.80) je takođe skuplja kupovina, ali Lesterova odbrana je porozna, Francuz se vraća, predvodiće napad. Doduše, kako je Junajted dosadan i oprezan, to bi mogla da bude utakmica sa malim brojem golova, što se vrlo retko dešava Lesteru timu koji je dao 28 golova i primio čak 20.

Dakle, moj tim je:

Gomeš,

Moreno, Kresvel, Kolman,

Bolasi, Lanzini, Abdi, Sterling,

Kun Aguero (kap), Lukaku, Igalo.


Čekam vas na fantasynova.rs

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.