Fantazi LŠ - Sreda, u odbrani štednja, u napadu široko?

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi LŠ - Sreda, u odbrani štednja, u napadu široko?

Pravili smo tim za sredu i nismo puno filozofirali, kako da čuvate sredstva za ofanzivu iz snova...

Nema predaha, sinoć smo svi imali dobar rezultat, jasno, Barsina "Manita" i Bajernova "petarda" protiv Rostova, su rezultate odveli u nebo.

Za novac je bilo potrebno više od 200 poena, što se nikada nije desilo od kada igramo fantazi.

Idemo, dalje, večeras su na programu osam mečeva u grupama E,F,G,H, čekaju na nova uzbuđenja, favoriti su Real, Dortmund, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa i Juventus protiv Sevilje.

Plan je sledeći, štedeti na golmanu i odbrani kako bi vezni red i napad napunili igračima koji donose poene.

GOLMAN

Kasper Šmajhel (7.20)

Ranijeri je najavio da će igrati oprezno, tačnije da Lester neće odstupiti od svog stila u Evropi, pa iako mnogi misle suprotno, mi verujemo da neće biti mnogo golova.

Razmišljali smo o Kiku Kasilji (8.60) koji brani za Real protiv Sportinga, ali je preskup, ne uklapa se u napred pomenuti plan.

ODBRANA

Fudbaleri Juventusa su preskupi, pa ćemo najbolju evropsku odbranu ostaviti po strani. Sampaoli se neće braniti, Sevilja ide da se nadigrava u Torino, pa nije nemoguće da postigne gol na "Areni".

Odlučili smo se za Bena Dejvisa (7.60) koji će igrati za Totenhem umesto povređenog Denija Rouza. Očekujemo tvrd meč između "Pevaca" i "Kneževa" iz Monaka, pa je ovo dobra kupovina.

Što se Gordona Šinenfelda (6.60) tiče, ovo je rizik koji moramo da preuzmemo. Nismo sigurni da je Lion toliki favoriti, pogotovo ne bez Lakazeta (9.60), "Modri" će biti na iskušenjima, a ako naprave iznenađenje, iskusni hrvatski reprezentativac bi mogao da donese dosta poena.

Treći u "bedemu" je Aleks Teleš (7.60), Brazilac iz Portoa. "Zmajevi" su favoriti protiv danskih "Lavova", bivši igrač Galate i Intera je ofanzivan, nije ni toliko skup, pa se uklapa u koncepciju.

VEZNI RED

Ovde smo se odlučili za petoricu igrača, verujemo da su svi glavni pokretač svojih ekipa, probaćemo da ih ukombinujemo, imaju loptu u nogama, neretko su i strelci, pa ovo nije loša ideja.

Počećemo od Bejla (11.40) koji je u velikoj formi, sigurno da neće štedeti Sporting, a šansu smo pružili i Pjaniću (9.80) koji je pokazao da preuzima konce Juventusove igre već u prvom meču za "Bjankonere", protiv Sasuola u subotu.

Mesta ima i za Čalhanoglua (9.20) koji jeste skup na prvi pogled, ali u pitanju je čovek od koga sve kreće u Leverkuzenu. "Farmaceuti" će dočekati CSKA, uvek igraju dobro i efikasno kod kuće, Turčin izvodi prekide, nedavno je Hrvatima dao gol, ima dosta pasova, mora da "ocarini" svaku loptu. Sve se to broji, pa bi mogao da bude rudnik poena.

Dembele (9.00) iz Dortmunda će brzinom mučiti Poljake, mogao bi da iskoristi to što će Legija morati da se čuva ostalih napadača Borusije. Mladi fudbaler koji je stigao iz Rena bi mogao da zapali Evropu na svom debiju, verujemo u njega, pružićemo mu šansu.

I za kraj smo ostavili, da bi uštedeli na napadačima, jednu malo jeftiniju kupovinu, kapitena Portoa, Ektora Ereru (7.80). On je propustio meč protiv Gimaraeša za vikend, odmoran je i spreman, uključuje se iz drugog plana, takođe često i asistira saigračima, mogli biste da budete prijatno iznenađeni.

NAPAD

Ovde nema potrebe za posebnim objašnjavanjem, nekada su igrali zajedno i krcali odbrane rivala, večeras će biti u glavnim ulogama, Kristijano Ronaldo (13.00) i Gonzalo Iguain (10.60) će činiti napadački tandem. Portugalac je uvek siguran tip u Ligi šampiona u kojoj je rekorder po više osnova, Argentinac puni već na startu odiseje u Juventusu, videćemo hoće li nastaviti večeras i protiv Sevilje.

Ovo je naš tim:

Sve ostalo znate, čekamo vas na fantasynova.rs, ovo je jedina prilika da igrate besplatni fantazi za novčane nagrade. Takmičenje se zone "Prvenstvo šampiona", nagradni fond je 60 000 dinara, pa izvolite.

Takođe, postoje i takmičenja za novac, za ozbiljne nagrade, bacamo vam rukavicu.

Srećno!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.