Fantastični Ronaldo poslao Real u polufinale! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastični Ronaldo poslao Real u polufinale! (video)

Fantastični Ronaldo je het-trikom uspeo ne samo da nadoknadi zaostatak za Volfsburgom, već i da preokrene rezultat i da pošalje svoj tim u polufinale.

Ekipa Volfsburga nije uspela da sačuva veliku prednost bez primljenog pogotka iz prve utakmice nakon koje su vodili u ovom dvomeču sa 2:0, danas je Real Madrid predvođen Kristijanom Ronaldom došao do sasvim zaslužene pobede i plasmana u polufinale nakon pobede od 3:0.

Real Madrid je odlično krenuo u meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa Volfsburga nije znala gde se nalazi nakon početnog opipavanja snaga.

Izabranici Zinedina Zidana su poveli nakon samo 16 minuta igre, bio je to užasan start ekipe Volfsburga na terenu stadiona Santijago Bernabeu koji je bio proširen za potrebe današnjeg meča.

Katastrofalno su reagovali odbrambeni igrači Volfsburga, nakon centaršuta Kavahala po zemlji lopta je došla do Ronalda koji nije imao težak zadatak da savlada golmana Benalja - 1:0.

Osokoljeni su izgledali fudbaleri Real Madrida nakon ovog gola, postigli su ga na vreme, odmah su uvideli priliku da postignu još jedan.

Upravo to se i desilo samo minut nakon prvog gola.

Bio je korner sa leve strane napada, Kros je uputio centaršut, a Ronaldo je najviše skočio - 2:0.

Ovo je značilo samo jedno, Ronaldo je postao prvi igrač koji je dva puta prešao 15 golova u jednoj sezoni Lige šampiona. U sezoni 2013/14 je postigao 17 golova što je apsolutni rekord.

Očekivali su mnogi nakon ovog gola da Real Madrid nastavi da melje, ali se to nije desilo. Volfsburg je ponovo bio u igri, vratili su se na najbolji mogući način jer nisu pali nakon šoka u 2 minuta.

Volfsburg je imao poluprilike preko Luisa Gustava i Bruna Enrikea, ali nije uspeo da dođe do gola koji bi bio zlata vredan u ovom meču.

Igrao se 66. minut kada smo videli veliku šansu, nakon kornera najviše je u šesnaestercu Volfsburga skočio Serhio Ramos, pucao je ka golu i pogodio stativu, a nakon toga je Benaljo uspeo da loptu izbaci sa gol-linije i da spasi svoj tim. Ipak, 11 minuta kasnije, 3:0 za Real Madrid.

Bio je to slobodan udarac za Real Madrid sa sredine na nekih 20 metara od gola, Ronaldo je uzeo stvar u svoje ruke. Gađao je kroz živi zid, lopta je nekako prošla i ušla u sam ugao gola za 3:0. Jedno se znalo, produžetaka neće biti.

Bio je ovo gol za izjednačenje novog rekorda koji drži Mesi, ovo je bio Ronaldov peti het-trik u Ligi šampiona.

Morao je Volfsburg da se otvori do kraja utakmice, gol bi im značio i prolazak dalje ukoliko Real ne bi postigao niti jedan. Ipak, malo vremena je bilo, svega 13 minuta nakon gola Ronalda.

Spasio je Benaljo dva puta svoj tim do kraja utakmice, prvi put nakon udarca Benzeme, drugi put je pokušao Hese, ali promene rezultata nije bilo. Real se branio na najbolji mogući način, držao je loptu u svom posedu koliko god je to mogao, pa je ostalo 3:0 u ovoj utakmici, odnosno 3:2 je bio ukupan rezultat.

Golove pogledajte OVDE.

U drugom meču Mančester siti se našao u polufinalu nakon pobede nad PSŽ-om od 1:0. Izveštaj pročitajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real Madrid je u polufinalu Lige šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 12.Apr.2016

Ekipa Volfsburga nije uspela da sačuva veliku prednost iz prve utakmice (2:0) jer je Real Madrid predvođen Kristijanom Ronaldom došao do sasvim zaslužene pobede i plasmana u polufinale nakon pobede od 3:0...Izabranici Zinedina Zidana su poveli nakon samo 16 minuta igre. Bio je to užasan start ekipe...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.