Fantastični Jokić četvrtim tripl-dablom srušio mamuze

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastični Jokić četvrtim tripl-dablom srušio "mamuze"

Srpski centar Nikola Jokić vodi Denver do plej-ofa. On je imao četvrti tripl-dabl učinak u sezoni, u trijumfu Nagetsa protiv San Antonija - 117:109.

Srpski as je meč završio sa 23 poena, 13 skokova i 11 asistencija, a imao je i jednu blokadu. Ovo mu je bio jubularni 10. trip-dabl u NBA karijeri, koja traje tri godine. U zanimljivom meču, Denver se sredinom poslednje četvrtine odlepio i slavio važnu pobedi u borbi za doigravanje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Jokić je bio najefikasniji u svom timu,  a pratili su ga Vil Barton sa 20 poena, a po 17 su postigli Vilson Čendler i Džamal Marej.

Kod Sparsa briljirao je nekadašnji cnetar Partizana Žofri Lovernj koji je postigao 26 poena i dodao 12 skokova. Još jedan bivši partizanovac, Davis Bertans, bio je solidan sa 12 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.