Falkao iz Kneževa želi kod Kralja

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao iz "Kneževa" želi kod "Kralja"

Kud koji iz Monaka - Falkao bi u Real Madrid.

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao želi da napusti "Kneževe" i nudi se kao nova akvizicija, ali problem pravi još godinu i po dana ugovora za koje će morati da se plati obeštećenje, navodi Marka.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još mesec i po dana, a Madriđani planiraju da dovedu pojačanje u napadu. Prema informacijama, "El Tigre" bi mogao da dođe na "Santjago Bernabeu" u vidu pozjamice, dok je prva i skoro nemoguća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želja kluba Interov Mauro Ikardi.

Falkao poznaje glavni grad Madrida, pošto je zlatne dane proveo u rivalskom Atletiku.

Sadašnji i eventulani novi klub Kolumbijca su u velikim problemima - Monako je u zoni ispadanja, čak ni debitovanje igračke legende Tijerija Anrija nije pomoglo, dok je Real šesti u La Ligi i ne može da stane na noge od odlaska Kristijana Ronalda.

Radamel Falcao busca una salida y se ofrece al Real Madrid https://t.co/QXFI5x8Cl1— MARCA (@marca) 17. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.