Falkao i Hulk: Presudio je timski duh

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao i Hulk: Presudio je timski duh

Apsolutni heroji fantastične sezone Porta Falkao i Hulk smatraju da je ekipu do titula u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope vodio izuzetno čvrst timski duh.

"Zmajevi" su u domaćem šampionatu stigli do titule bez pretrpljenog poraza, a uspešna godina je krunisana prvim evropskim uspehom od odlaska Žozea Murinja i pobedom u portugalskom finalu nad Bragom - 1:0.

"Osvajanje Lige Evrope je briljantan uspeh za nas, a za mene je fantastično što sam postigao pobedonosni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gol. Ipak, ovo je uspeh koji je napravljen zahvaljujući napornom radu i zajedništvu celog tima. Mi smo izuzetno složni i to nas je vodilo do ostvarenja sna", rekao je Falkao.

Kolumbijac je u Dablinu postigao svoj 17 gol u takmičenju, za koji kaže da nikada neće zaboraviti.

"Bio je to neverovatan trenutak, hteo sam da zagrlim svakog navijača na stadionu, svakog navijača Porta i svakog navijača u Kolumbiji", rekao je Falkao.

On je poručio da mu se ne žuri i da želi da nastavi da niže uspehe sa Portom. Vernost klubu je najavio i drugi deo ubojitog dvojca Hulk.

"U potpunosti smo zaslužili ovaj uspeh. Sazrevali smo cele sezone, bili smo ujedinjeni, ali i skromni. Pobeđivali smo sve velike mečeve, a ovaj je bio zaista neverovatan. Ispisali smo istorij kluba i sada imam šta da pričam svom sinu", rekao je 24-godišnji Brazilac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.