Fabregas: Nejmar će naslediti Mesija na tronu

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas: "Nejmar će naslediti Mesija na tronu"

Španac imenovao budućeg vladara svetskog fudbala.

Sesk Fabregas je godinu dana bio Nejmarov saigrač na 'Kamp Nou' i za tada je imao prilike da se uveri u kvalitete sjajnog Brazilca.

Španski fudbaler veruje da je reprezentativac Brazila legitimni nalsednik Lea Mesija,  za koga smatra  da je trenutno najbolji svetskog fudbaler.

Fudbaler Čelsija navodi da je Nejmar u početku imao problema sa prilagođavanjem na novi klub, ali i da je vrlo brzo isplivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov vanserijski talenat.

"Imao je problema kada je došao na Kamp Nou, ali to je stvar adaptacije. Ipak, odmah je mogao da se vidi njegov prirodni talenat, ljubav prema fudbalu i njegove izuzetne sposobnosti. Odmah je bilo jasno da će, pre ili kasnije doći do sadašnjeg nivoa".

Ipak, fudbaler 'Plavaca' smatra da će Nejmar teško dostići Mesijev nivo, ali da će ga svakako naslediti na 'fudbalskom tronu', kada Argentinac 'okači kopačke o klin'.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.