FUDBALERI SAD U NJU DŽERSIJU REMIZIRALI SA ARGENTINOM

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI SAD U NJU DŽERSIJU REMIZIRALI SA ARGENTINOM

NJU DŽERSI - U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Nju Džersi jutros su reprezentacije SAD i Argentine igrale nerešeno 1:1 (0:1). Susret je odigran pred

NJU DŽERSI - U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Nju Džersiju reprezentacije SAD i Argentine igrale su nerešeno 1:1 (0:1). Susret je odigran pred

78.936 gledalaca, što je ujedno bio i rekord u posti na nekoj fudbalskoj utakmici u SAD. Argentinci su poveli golom Estebana Kambijasa u 42. minutu, a konačni rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meča postavio je 18.godišnji Huan Agudelo u 59. minutu. Bio je to njegov drugi gol u tri utakmice za reprezentaciju SAD.

Pored mladog napadača istakao se i golman domaće selekcije Tim Hauard koji je dobrim odbranama sprečio ubedljiviju pobedu Argentine.

Za obe reprezentacije bila je to prva od dve prijateljske utakmice koliko će odigrati u razmaku od tri dana. Amerikanci u utorak igraju protiv Paraagvaja, dok će protivnik Argentini biti Kostarika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD i Argentina pred 80.000 gledalaca odigrali nerešeno (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Mar.2011

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Nju Džersi jutros su reprezentacije SAD i Argentine igrale nerešeno 1:1 (0:1). Susret je odigran pred 79.800 gledalaca a Argentinci su poveli golom Estebana Kambijasa u 42. minutu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.