FSS izabrao najboljeg igrača i trenera u 2014. godini

Izvor: Sportal.rs, 25.Nov.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS izabrao najboljeg igrača i trenera u 2014. godini

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije osim novog selektora A reprezentacije, Radovana Ćurčića, izabrao je i najboljeg trenera i igrača za 2014. godinu. "Zlatnu loptu" FSS za rezultate u godini na izmaku dobiće Ćurčić i Nemanja Matić, odlučeno je jednoglasno.

Podsetimo, novi selektor "orlova" je sa mladom selekcijom obezbedio plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine, u Češkoj. U dvomeču baraža, eliminisana je selekcija Španije koja je dva puta uzastopno osvajala titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prvaka Evrope. Matić je ove godine u dresu Čelsija i A tima pružao odlične partije.

Kandidati su osim Matića bili još i Dušan Tadić (Sautempton) i Petar Škuletić (Partizan), a uz laureata Ćurčića kandidati su bili još Siniša Mihajlović (Sampdorija) i Vladan Milojević (Čukarički). Inače, komisija u sastavu Ivan Ćurković, predsednik, i članovi Savo Milošević, Slobodan Santrač, Miloljub Ostojić i Jovan Sekulić bila je predlagač kandidata.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.