Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Šurbatović novi generalni sekretar

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) imenovao je danas Jovana Šurbatovića za novog generalnog sekretara te organizacije.
– Imenovanje na mesto generalnog sekretara nacionalnog saveza doživljavam kao veliku čast i priznanje za dosadašnji rad u fudbalu, ali u isto vreme i kao veliku obavezu. Svestan sam ogromne odgovornosti i svih izazova koji su pred našom organizacijom u budućem vremenu. FSS ima ambiciju da postavi najviše standarde u svim aspektima svog delovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pred nama su veliki poslovi koje smo započeli, a koje je predsednik Slaviša Kokeza jasno definisao u svom predizbornom programu, rekao je Šurbatović.
Odbor za hitna pitanja FSS, ali i Šurbatović zahvalili su se dosadašnjem generalnom sekretaru Nebojši Ivkoviću na svemu ostvarenom tokom višegodišnjeg rada u Savezu.
– Zahvaljujem se Nebojši Ivkoviću na svemu što je do sada uradio za srpski fudbal, kao i na podršci koju mi je pružao od trenutka kad sam došao u FS Srbije, kazao je Šurbatović.
Ivković krajem godine odlazi u penziju, ali će i posle toga nastaviti da saradjuje sa Fudbalskim savezom Srbije.
Šurbatović, dugogodišnji član Skupštine Crvene zvezde i direktor Radničkog iz Obrenovca, novu funkciju će obavljati do kraja mandata članova Skupštine FSS 2020. godine.
 
The post FSS: Šurbatović novi generalni sekretar appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šurbatović novi generalni sekretar FSS-a

Izvor: RTS, 09.Dec.2016

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije imenovao je Jovana Šurbatovića za novog generalnog sekretara te organizacije. . ."Imenovanje na mesto generalnog sekretara nacionalnog saveza doživljavam kao veliku čast...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.