FSS: Posle četiri kola zarada milion dinara!

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Posle četiri kola zarada milion dinara!

Čelnici FSS zadovljno trljaju ruke. Posle samo četiri odigrana kola kasa je bogatija za milion finara. Pri tome, pomenuti čelnici nisu morali mnogo da se pomuče da bi popravili budžet. Naime, članovi Disciplinske komisije su sezi za isti sto, popili kafu i kiselu, a zatim krenulio redom:

Zvezda je kažnjena sa 500 hiljada dinara zbog korišćenja pritoheničkih sredstava protiv Napretka iz Kruševca na svom terenu. Partizan 300 hiljada dinara a Napredak sa 100 hiljada dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz istih ratloga tokom meča u Kruševcu posle kojeg je trener Partizana Ivan Tomić podneo ostavku a na klupu stigao Marko Nikolić.

Trener Mladosti iz Lučana Nemanja Milovanović će zbog isljučenja protiv Zvezde platiti 50 hiljada dinara, uz to Partizan 33 hiljade zbog žutih kartona i Vojvodina 30 hiljada iz istog razloga.

Obrni okteni, FSS je zaradio milion dinara, a čelnicima klubova ostaje da razmišljaju kako će da pribave sredstva za plaćanje kazni, kada ionako uglavnom imaju prazne kase. Plate zaposlenima kasne, živi se od prodaje igrača, a zatim se zbog navijača plaćaju milionske kazne.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.