Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS ODBIJA DEBATU ZA ZVEZDOM: Pričaćemo na kraju sezone!

Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak, 4. maja 2015. godine, Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate. 

- U ovom trenutku, stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije. Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni – navodi se na sajtu FS Srbije.
FS Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu.
hotsport.rs
The post FSS ODBIJA DEBATU ZA ZVEZDOM: Pričaćemo na kraju sezone! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Odgovor Zvezdi na kraju sezone

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije saopštili su da neće izdavati zvanično saopštenje – povodom nedavnih optužbi iz FK Crvena zvezda o neadekvatnom radu Saveza...FSS je naveo da će na izjave iz Zvezde reagovati po završetku sezone i dodao da su iz najtrofejnijeg srpskog kluba često upućivani...

Nastavak na B92...

FSS: Zvezdi ćemo odgovoriti na kraju sezone

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda je u ponedeljak ponovo na sastanku Upravnog odbora pokrenuo inicijativu za odlazak Tomislava Karadžića. Međutim, iz FSS su u utorak poručili da se neće baviti takvim pitanjima sada.- Povodom određenih zaključaka koji su izneseni na konferenciji za štampu članova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.