FSS DELEGIRAO SUDIJE: Arbitar Grujić se vraća na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 12:20

FSS DELEGIRAO SUDIJE: Arbitar Grujić se vraća na teren!

Pred nama je treće kolo domaćeg prvenstva.

Gledajući imena arbitara za naredno superligaško kolo, najvežu pažnju izazima ime Danila Grujića, koji je preskočio drugo kolo posle brojnih komentara na njegovu arbitražu u Kruševcu, ali u nedelju će biti glavni sudija na utakmici Čukarički - Rad (nedelja, 20:30h).

U isto vreme Partizan će u Humskoj dočekati ekipu Javor Matisa, a pravdu na toj utakmici deliće Zoran Široki, kome će pomagati Goran Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Miloš Karadžić.

Dva sata ranije, Crvena zvezda gostuje u Šapcu protiv domaće Mačve, a glavni sudija na toj utakmici biće Petar Piper. Za pomoćne arbitre delegirani su Pavle Piper i Srđan Minić.

Aktuelni osvajač Kupa, ekipa Vojvodine gostuje Voždovcu u nedelju od 20:30h, a Miloš Milanović je određen za glavnog sudiju. Jovan Grujić i Miloje Milićević će biti u ulozi pomoćnih sudija na ''Krovu''.

Imena arbitara na svim ostalim utakmicama trećeg kola možete da pogledate OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.