FS Srbije kažnjen sa 50.000 franaka

Izvor: Studio B, 02.Okt.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Srbije kažnjen sa 50.000 franaka

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kaznila je Fudbalski savez Srbije (FSS) sa 50.000 švajcarskih franaka (44.854 evra) zbog propusta u organizacije utakmice sa Hrvatskom (1:1) u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu.

Navijači Srbije tokom meča zapalili su nekoliko baklji, lomili i palili stolice, a istim su gađali i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića nakon brutalnog starta nad Miralemom Sulejmanijem.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Upravo za taj start, odnosno za crveni karton koji je dobio, Šimunić je kažnjen sa samo dve utakmice, što je dobra vest za Hrvate, s obzirom da će propustiti mečeve sa Belgijom i Škotskom u finišu kvalifikacija, ali će biti na raspolaganju selektoru Igoru Štimcu za novembarske mečeve baraža.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

FS S kažnjen sa 50.000 švajcarskih franaka zbog navijača

Izvor: Beta, 02.Okt.2013

INT-SPT-VEST FS S kažnjen sa 50.000 švajcarskih franaka..BEOGRAD, 2. oktobra 2013. (Beta) - Disciplinska komisija Svetske fudbalske federacije (FIFA) kaznila je Fudbalski savez Srbije (FS S) sa 50.000 švajcarskih franaka zbo.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.