FRANCUZI OBELODANILI: Biće NAVIJAČA na Rolan Garosu! Ipak, ima tu mnogo ZAČKOLJICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 18:21

FRANCUZI OBELODANILI: Biće NAVIJAČA na Rolan Garosu! Ipak, ima tu mnogo ZAČKOLJICA

Turnir se igra od 28. septembra do 11. oktobra.

Publika će biti na Rolan Garosu. Francuzi su ranije najavili da će navijači biti na tribinama u Parizu, a sada su tu odluku ozvaničili.

Posle dugo vremena u tim Azura se vraća Đorđo Kjelini, ali u Holandiji Italija nije favorit, jer se kec plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Holandija – Italija.

Ipak, ima tu i začkoljica. Na Rolan Garosu će dnevno biti maksimalno 15000 gledalaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Oni će biti podeljeni u tri zone i u svakoj će ih biti po 5000. Publika će moći da prisustvuje mečevima na tri najveća terena – Filip Šatrije, Suzan Lengle i Simon Matju.

Ta tri terena će ujedno imati i tri zone i publika neće moći da se kreće između zona, već će se karte kupovati po zonama. Maske će biti obavezne. Rolan Garos igra se od 28. septembra do 11. oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.